Vi elsker å stå i veien for deg med ProTec 100

Vi elsker å stå i veien for deg!

Det er gledelig å kunne skrive dette første innlegget på TVT sitt nettsted og si

Vi elsker å stå i veien for deg!

En lenge planlagt etablering er nå realisert, og vi er operative fra lokaler sentralt i selve Verdensarven i Hydroparken på Notodden. Oppstarten har vært planlagt lenge og med god hjelp fra mange er vi nå etablert med kontorer og lager.  Vi har også opprettet kontor i Skien, som dekker området nedre Telemark og Vestfold.

Som det fremgår under Tjenester tilbyr TVT arbeidsvarsling og skiltplaner, utleie av materiell, logistikk og manuell trafikkdirigering.

Vi har allerede vært i kontakt med mange og er glad for å kunne konstatere at flere aktører i bransjen i denne regionen – entreprenører, leverandører, kommuner og Statens Vegvesen – er veldig positive til nyetableringen vi representerer her i BTV-regionen. Det gleder oss at vi allerede har fått mulighet til å levere tilbud på både små og store prosjekter.

Dette er positive signaler som motiverer oss og som vi tar med oss videre. Vi gleder oss til å levere tjenester og produkter til alle nye kunder. Vi setter også pris på alle som ønsker å registrere seg på vår nyhetsbrevliste og få regelmessige nyheter om hva som skjer i markedet og fra oss.

Men først og fremst ser vi fram til å få mulighet til å stå litt i veien for mange av dere.

Håper vi høres!